logo
blog_img1

Milyen a jó masszázs Tatabánya városában, és milyen meditációs gyakorlatokkal fokozható az élmény?

Egy jó masszőr Tatabánya területén - vagyis ott, ahol kb. 50 ezer fő fejezi be nap, mint nap holtfáradtan a munkát – aranyat ér. Nem is véletlen, hogy testet-lelket gyógyító hatása miatt a masszázs Tatabánya lakossága körében különösképpen nagy népszerűségnek örvend – nem túlzunk, ha azt mondjuk, napjainkban Tatabánya masszőr városnak tekinthető, ahol ez a tevékenység igen nagy becsületnek örvend a lakosság körében: Tatabánya masszőrök segítségével pihen. Ha Tatabánya masszázs szolgáltatások nélkül maradna, nekünk helyieknek nem lenne ugyanis könnyű dolgunk, amennyieben testet-lelket felfrissítő kikapcsolódást után néznénk, és nemcsak a szemünket meresztenénk, hanem ténylegesen szeretnénk találni valamit – rekreációs programokból ugyanis nem túl nagy a választék a városban. Ezért Tatabánya masszázs nélkül olyan lenne, mint az a ház, amelyben ugyan van ágy, de az ágyban nincs matrac, olyan ahol az ember bár vegetálhat, a fáradalmait nem pihenheti, a világot nem feledheti; egyszóval Tatabánya masszőr szolgáltatásainak köszönhetően nekünk helyieknek van lehetőségünk kipihenni a fáradalmakat, feltöltődni, új erőre kapni, és elfeledni kicsit a hétköznapok búját-bánatát. A Tatabánya masszázs színterek szervesülésének, szolgáltató iparba való beépülésüknek hála a város egyértelműen jobb hely lett – a thai masszázs Tatabányai lehetőségeinek további bővülésével pedig napról napra jobb hely lesz.

Igen ám, de mind a hagyományos, mind a thai masszázs Tatabányán – ahogy a világ minden más pontján – kétirányú folyamat, érintés és válasz, az energia kölcsönös cseréje: vagyis a tényleg kivételes masszírozás élmény eléréséhez mindkét félnek tevékenyen részt kell vennie a folyamatban; hiába képzett, profi a masszőr Tatabánya városában – vagy Bangkokban, vagy Phnom Penhben vagy a világ bármely pontján -, ahhoz, hogy az érintés gyógyító ereje hasson, mindkét félnek – a vendégnek is – adnia kell: a kezelést fogadó fél a bizalmát ajánlja fel azzal, hogy átadja magát a kezelést végző személynek, akinek pedig nyitottnak és érzékenynek kell lennie a befogadó fél igényeire. Ennek a kölcsönös egymásra hangolódásnak a leghatékonyabb módját bizonyos meditációs gyakorlatok jelentik: ezekkel, melyek lényege az ember önmagára összpontosítása, elősegíthető a társ – a terapeuta - energiáival való összekapcsolódás. Nézzük, melyek ezek a gyakorlatok!

Összpontosító meditáció

Minden érintéses kezelésnél alapvető fontosságú. hogy kezelés „itt és most"-jára koncentráljon a vendég, mivel az elkalandozó figyelem miatt csökkenhet a terapeuta felől érkező energia gyógyító ereje. Ezért a kezelés megkezdése előtt a következő gyakorlat elvégzését javasoljuk:
Üljön keresztbe tett lábbal, vagy térdeljen a padlóra, esetleg üljön egyenes hátú székre, mindkét lábfejét a talajra téve. Csukja be a szemét, és fordítsa a figyelmét befelé. Érezze, amint a szék vagy a padló biztos támasztékként kerül kapcsolatba fenekével, lábaival és lábfejeivel. Engedje, hogy gerince a szilárd alaptól indulva megnyúljon felfelé, és megszűnjön benne a feszültség. Lazítsa el vállait, nyakát, és arcát. Összpontosítson a légzésére, találja meg saját ritmusát. Képzelje el, hogy belégzéskor a levegő megtölti az alhasát. Néhány lélegzetvétel után képzelje el, hogy kilégzésnél a levegő a hasból felfelé áramlik a törzsben, áthalad a vállakon, lefelé a karokon és kifelé a kezeken. Így biztosítható, hogy a kezelés alatt a gondolatok nem kalandoznak el, és az elme lecsendesedik.

Az energiakapcsolatok kialakítása

Az energiakapcsolatok kialakítása érdekében a következő gyakorlat elvégzését javasoljuk vendégeinknek. Csukja be a szemét, és képzelje el, ahogy egy rózsaszín gyógyító fény elindul a világűrből, a fején keresztül a testébe jut, és lefelé áramlik egészen a haráig, majd vissza felfelé halad, a karjai mentén, és a kezén keresztül átjut a terapeutába. Figyelje, ahogy ez az energia körkörös mozgással közeledik felé az égboltról, mindkét résztvevőn áthatolva bejut a földbe, majd visszatér a csillagokhoz. Javasoljuk, hogy próbálja megtartani a kapcsolatot ezzel az energiával az egész kezelés alatt.

Az energiakapcsolat megszakítása

A kezelés végén a terapeuta határozottan, de gyengéden megfogja a vendég fejét, majd megkéri, hogy hunyja be a szemét, és képzelje el ismét, hogy a gyógyító rózsaszín fény körkörösen mozogva átáramlik, behatol a földbe, majd visszajut a csillagok közé. Ezt követően nézze a fényfolyamot, ahogyan megszakad a feje felett, és figyelje, ahogy a fény lefelé áramolva talpán át bejut a földbe. Ekkor a terapeuta hátralép a partnerünktől, mély lélegzetet vesz, és élénken megrázza a kezét. Ezzel megszakad a felek közötti energiakapcsolat.

A kezelést záró tisztító vizualizáció

Az energiakapcsolat megszakítása után a terapeuta a következő vizualizációval tisztítja meg saját maga és a körülötte lévő tér energiáját.

Lassan szűkíti a körülötte lévő buborékot egészen addig, amíg nagyjából S cm-re lesz a testétől. Eközben arra koncentrál, ahogyan egy elképzelt aranyló gyűrű alatta forog. Ezt követően mozgatja a gyűrűt felfelé a teste körül, úgy, hogy az egészen a feje fölé kerül. Ekkor az energia testben az aranygyűrűvel együtt felfelé emelkedik. Ezt követően elképzeli, hogy hogy lesz a gyűrű egyre kisebb. és hogy tűnik el lassan emelkedve a szeme elől. Ha szeretné kipróbálni hagyományos és thai masszázs Tatabánya szolgáltatásainkat vagy csak egyszerűen a masszőr Tatabánya vagy a gyógymasszőr Tatabánya kategória között a legjobbakat keresi, ne habozzon, hanem kérjen időpontot még ma!