logo
blog_img1

Budapest massage

Massage Budapest: thai massage Budapest szívében, néhány lépés távolságban Önhöz

A Budapest massage színtér olyan gazdag és olyan patinás hagyományokkal rendelkezik, hogy azt is mondhatnánk, a masszazs Budapest egyik legkedveltebb és legkeresettebb szolgáltatásai közé tartozik. A thai masszázs Budapesten, a pörgős nagyvárosban, ahol egy perc nyugta sincs az embernek, egyet jelent a felfrissüléssel, stresszmentes létezéssel, a kikapcsolódás és az elengedés legautentikusabb Délkelet-ázsiai módjával.  A masszázs Budapet közös kis titka. Az olyan hívószavak, mint a masszazs Budapest, a masszázs Zugló, a thai massage Budapest, pláne a massage near me („masszír a közelemben”) hallatán ugyanis a legtöbb ember általában 3 dolgot tesz: vagy ájultan emlékezik vissza a legutóbbi alkalomra, vagy éppen kezelést vesz, vagy epekedve a következő kezelése nyélbe ütését tervezi, és bejelentkezik valamelyik budapest thai massage szalonba. Mégpedig általában abba, amelyik a legkönnyebben megközelíthető a számára (aka: massage near me); ha a kívánt masszázs zugló területén van a legközelebb, oda, ha a masszázs 11 kerületben a legkényelmesebben elérhető, oda, de ha a thai massage Budapest szívében esik útba egy fárasztó nap után hazafelemenet, akkor sincs akadály. A thai masszázs Budapesten, főleg a belvárosban, úton-útfélen elérhető, és bár sokszor nagy a csend a szalonok körül, ez csak a külső szemlélő számára tűnik így - belül nagyon nagy élet van; a masszázs Budapet lételeme, a thai masszazs Budapesten pedig a hétköznapok édes, pezsgő üdítője.

Kellemest a hasznossal

A masszázs Budapet hívószava, amit a fővárosba érkező turisták is szívesen hallanak - a thai masszázs budapesti színterei az egyik legkedveltebb turisztikai célpontoknak számítanak, és nem is véletlenül érdemelte ki a nemzetközi elismerést a Budapest massage szcéna. Mivel az élmények nem tálcán kínálják magukat, látnivaló viszont akad bőven a fővárosban, így sok sétával kell számolnia annak, aki nem szeretne üres memóriakártyával hazatérni, azonban ez a fajta aktív pihenés könnyen kiszívja az emberből az életerőt. A fárasztó nap végén a fájó lábak, a merev hát és a sajgó nyak könnyen keresztbe tehetnek a másnapra tervezett programok megvalósulásának, de az is előfordulhat, hogy a nyaralás végén alig képes mozgatni a tagjait az utazó a megelőző napokban felgyülemlett fáradtság miatt.
Ennek azonban nem feltétlenül kell így történnie köszönhetően a széles körben elérhető Budapest masszázs lehetőségeknek; csak össze kell kötni a kellemest a még kellemesebbel, és két múzeumlátogatás között betérni egy thai masszazs Budapest szalonba, ahol profik kezek között frissülhetnek fel a fáradt végtagok, az elgyötört ízületek, a sajgó izmok, hogy semmi akadálya ne legyen a város felfedezésének.

Ilyeneket hallani

„One of the best massage near me. Love it! And obviously the best thai massage near me. Everyone there is cute friendly, and the location is very convenient” (Luca B.)         
„Very smiley empathic and carefull staff - Budapest massage as its highest level” (C. Cawdor)
„One of the finests places of the budapest massage scene. Can’t recommend higly enough” (M. Beneventano)
„Egyik nap erős fájdalomra ébredtem. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű a megoldás, de soha nem hittem volna, hogy egy terápia ilyen csodákra lehet képes, ha a saját bőrömön nem tapasztalom meg. Fél órás foglalkozásra foglaltam időpontot. Nagyon kedves, figyelmes és empatikus volt a lány, aki egy porcikámról sem feledkezett meg. Nekem ez a thai masszázs Budapesten többet segített, mint bármi más, bárhol máshol. Csak ajánlani tudom!” (Iris)
„It was not just an avarage thai massage in Budapest so much more than that. Beautiful girls, professional hands. Love it!.” (Andrew A.)
Budapest thai massage I loved it. Well trained and experienced staff, high standards of cleanness, reasonable price, amazing value of money. I can't wait to come back! (T. Driver Travis)
„Thai masszazs Budapest szívében. A hangulat kiváló, a személyzet jól képzett. Legalább 10 alkalommal voltam a helyen, a Budapest masszazs üzletek egyik legjobbja. (Betti)
Nekünk páros masszázs Budapest fő fogása. Ha a városban vagyunk a párommal, sosem hagyjuk ki a lehetőséget, hogy meghitt környezetben, együtt tölthessünk el egy-egy órát. Kifogástalan a szolgáltatás, a hangulat varázslatos, az árakból pedig lehet alkudni. Kötelező helyszín, és kötelező program; bár sok helyen nem voltam, de szerintem a legjobb paros masszazs Budapesten (Albert)
„Igazi gyongyszem masszazs szalon Budapesten. Egy oras terapiat kertem, de feluton meg egy tovabbi orat rendeltem. Ket ora múlva kipihenten, bekes lelkiallapotban tavoztam. A lanyok nagyon kedvesek, nagyon elozekenyek, és rendkívuli mertekben ertik a mesterseguket. Azota is sokszor eszembe jut, hogy milyen finom elet varna ram, ha egyszer felkerekednek vegre, es elutaznek Azsiába. Csak ajánlani tudom a helyet” (Tamas)

Honnan tudom, hogy jó kezekbe kerülök – avagy a profi masszőz ismertetőjegyei

Noha lényegében bárki masszírozhat, akinek kedve van hozzá, a profi masszozoket a lelkes amatőröktől az alábbi tulajdonságok különböztetik meg – ezek a szempontok garantálják, hogy Ön a legjobb kezekben lesz:
  • Képzettség
Ez a leglényegesebb szempont, ami különbséget tesz profik és amatőrök között. Ideális esetben a masszírozást végző személy Thaiföldön sajátítja el a szakmát, a különböző fogásokat, és ezzel a tudással felvértezve érkezik Magyarországra. Körülbelül 200 iskola működik a Délkelet-ázsiai országban, az ottani állami szervek felügyelete alatt, ahol 800 órás képzést kell elvégeznie annak, aki szeretne papírt és elismert tudást szerezni. A What Pho, a thai orvoslás és masszírozás központja 1955-ben nyitotta meg az első olyan iskolát, amelyet az ottani oktatási minisztérium is jóvá hagyott. Ugyanakkor egyes kapcsolódó képzések más országokban, például európai államokban, illetve Indiában és Nepálban is elérhetők.
  • Kommunikációs készség
A profi terapeuta tulajdonságai között kiemelkedő fontossággal bír a kommunikációs készség, ami egyfelől jelenti az empatikus hallgatás képességét, másfelől a jól érthető artikulációt – a kliensnek ugyanis világosan kell értenie, hogy mire számíthat, hogy fogja magát érezni. Fontos ugyanakkor a testbeszéd megértésének képessége is, ugyanis az ügyfél reakcióját a különböző erősségű nyomáskifejtés során mindig szem előtt kell tartania, hogy ne okozzon a számára a szükségesnél nagyobb fájdalmat a kezelés.
  • Rugalmasság
A rugalmasság fizikai és szellemi szinten egyaránt alapvető elvárás: a masszírozást végző személynek egyfelől kezelnie kell tudnia a váratlan helyzeteket, ugyanakkor tökéletesen flexibilis testtel kell rendelkeznie azért, hogy az esetleges sérülések, izomfájdalmak kialakulása biztosan elkerülhető legyen a foglalkozások során.
  • Barátságosság
Mivel a terápia nemcsak a testről, hanem a lélekről is szól, ideális esetben az ügyfelek, ha akarnak, úgy beszélgethetnek a masszírozást végző személlyel, mint egy baráttal. A diszkrét légkör megteremtése a feltétele annak, hogy a kliens őszintén megnyílhasson, beszélhessen a problémáiról.
  • A nyugalmas légkör megteremtésére való képesség
A barátságos hozzáállás mellett a terapeuta „munkaköri kötelessége”, hogy kényelmes, megnyugtató légkört teremtsen; a különböző illatok, gyertyák vagy testápolók lényegesen fokozhatják a komfortérzetet
  • Tisztaság, higiénia
Mivel a kezelés célja az Ön egészségének elősegítése, a betegségek kialakulásának megelőzése, a masszírozást végző személlyel szemben alapvető elvárás, hogy tökéletesen higiénikus és ápolt legyen - semmi sem lehet lelombozóbb annál, mint amikor kellemetlen szag megcsapja a vendég orrát.
  • Önbizalom
Ha a masszírozást végző személy bízik magában, akkor az ügyfél is bízni fog benne: a készségeiben, képességeiben, tulajdonságaiban. Mindez elengedhetetlen a kényelmes, bizalmi légkör megteremtéséhez, és ahhoz, hogy Ön tökéletesen ellazulva élvezhesse a terápiát.
  • Kíváncsiság
A profi terapeuta kíváncsi az új módszerekre, technikákra, vagyis folyamatosan tanul és fejlődik.
A jó masszőr Budapesten is, vidéken is, ideális esetben, ezekkel a képességekkel és készégekkel rendelkezik.
Győződjön meg róla Budapest thai massage szalonunkban arról, milyen az, amikor minden érzékszerve kényeztetve van!